Picturae ICT gaat verder als Vitec Memorix

Met ingang van 12 oktober 2023 is Picturae ICT onderdeel geworden van Vitec Software Group onder de naam Vitec Memorix.

9 januari 2024

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Picturae ICT BV, al 20 jaar uw vertrouwde partner in softwareoplossingen in de cultureel erfgoedsector. Met ingang van 12 oktober 2023 zijn wij onderdeel geworden van Vitec Software Group onder de naam Vitec Memorix

Vitec is een toonaangevende leverancier van verticale software en heeft zijn oorsprong en hoofdkantoor in Umeå Zweden. Vitec acquireert vertical software bedrijven die een leidende positie in hun nichemarkt hebben. De Vitec Business Units blijven hun dienstverlening autonoom uitvoeren met focus op duurzame ontwikkeling op lange termijn en succes voor de klanten en medewerkers. De filosofie van Vitec behelst dat de bedrijven die geacquireerd worden, voor altijd deel blijven uitmaken van de Group.

De Vitec Business Units hebben een gemeenschappelijke basis en een gedeeld doel: de bedrijven hebben dezelfde ondernemersachtergrond en dragen met bedrijfskritische software bij aan de samenleving. Dit blijkt ook uit de merkbelofte van Vitec: ‘To rely on, today and tomorrow’.

Vitec Memorix B.V. zal zich presenteren onder de reeds bekende naam: Memorix. Naast deze naamswijziging verandert er voor u als vrijwilliger niets aan onze dienstverlening. U kunt blijven rekenen op de service die u van ons gewend bent. Heeft u nog vragen over de overname? Neemt u dan gerust contact met ons op via de mail.