Overlijdensakten Noord-Holland 1961 -1970

Help mee met het op naam doorzoekbaar maken van de overlijdensakten uit de jaren zestig van alle gemeenten in Noord-Holland!

Current status

  • 44.961 scans
  • 704 participants

Project info

Help mee met het op naam doorzoekbaar maken van de overlijdensakten uit de jaren zestig van alle gemeenten in Noord-Holland!

Het Noord-Hollands Archief beheert de akten van de burgerlijke stand van Noord-Holland. Door mee te doen aan dit project worden de overlijdensakten van de periode 1961-1970 op naam doorzoekbaar gemaakt. Deze akten bieden een schat aan genealogische informatie over de voorouders uit de afgelopen eeuw.

Door het invoeren van deze informatie worden niet alleen de gegevens van de overledenen zelf toegankelijk gemaakt, maar ook de verwantschappen en relaties die zij hadden.

Werkzaamheden:

Eén pagina bevat meerdere akten. Van alle aanwezige akten op de pagina worden stuk voor stuk de gegevens zoals de naam van de overledene, de geboorteplaats en de datum van overlijden ingevuld. Deze akten kunnen handgeschreven of getypt zijn afhankelijk van de gekozen plaats of periode. Er is een invoerinstructie beschikbaar, lees deze voor aanvang goed door. Het is mogelijk om te werken aan een Noord-Hollandse gemeente naar keuze.

Mail:

Wil je ons een mail sturen? Dan kan dat naar: Vrijwilligers@noord-hollandsarchief.nl