Notaris van toen zoekt transcribent van nu

De notariële archieven van Regionaal Archief Tilburg zijn gescand. Help je mee om deze enorme bron aan informatie uit twaalf gemeenten beter vindbaar te maken?

Stand van zaken

 • 20.770 scans
 • 202 deelnemers

 • 12.470
  • 24.6% Onbruikbaar
  • 60% Ingevoerd
  • 59.9% Gecontroleerd
  Ingevoerd 84.6%
 • 12.442
  • 24.6% Onbruikbaar
  • 60% Ingevoerd
  • 59.9% Gecontroleerd
  Gecontroleerd 84.5%
Meedoen aan dit project
Garmen Lubbers

Garmen Lubbers

Ingevoerde gegevens kwijt bij afronden

Helaas ben ik de ingevoerde gegevens kwijt geraakt na het klikken op 'Afronden' omdat ik niet meer was ingelogd. Na opnieuw inloggen verscheen dezelfde foto zonder de door mij ingevoerde gegevens.
Inmiddels weet ik dat ik dit kan voorkomen door eerst "Tussentijds bewaren" te klikken, maar een melding bij het afronden was wel fijn geweest.

 • K91385

  K91385

  Hi Garmen,

   

  Dit is een bekend probleem bij "Vele Handen".

  Ik hierover gecommuniceerd met de ontwikkelaars en zij zijn ook op de hoogte van dit probleem. Alleen of er op korte termijn iets aan verandert blijft de vraag.

   

  Wat je kan doen om dit te voorkomen is : als je begint met intypen eerst op F5 (refresh window) te klikken, dan merk je vanzelf of je uitgelogd was!.

   

  Dit is mijn voorstel aan de project-groep (ontwikkelaars dus) ;

  """"""

  Waar het mij omgaat is dat nadat je op "Tussentijds bewaren" klikt je op de site blijft. Ook al moet je ff iets anders doen.

  Als je dan verder gaat heb je NIET in de gaten dat je mogelijk uitgelogd bent.

  Voor mij zijn er drie oplossingen : -1- Het uitloggen gaat gepaard met het gaan naar het inlog-scherm, dit is een ingreep maar wel snel uitvoerbaar; -2- Er komt een nieuwe knop "Tussentijds bewaren EN gaan naar persoonlijk dashbord"; (de bestaande knop wordt dan "Tussentijds bewaren en doorgaan"). -3- Op elk moment dat je iets intypt zou er gecontroleerd dienen te worden of je nog ingelogd bent; Dit is de meest ingrijpende aanpassing - Lijkt mij -.

  Kortom punt 2 lijkt mij het meest zinvol en het simpelst aan te passen.

  Nogmaals : Ik heb een gruwelijke hekel om iets dubel te moeten doen en dan is er voor mij slechts EEN oplossing : AFHAKEN! Is daar dit project mee gediend??

  Voorbeeld : de datum staat nu op morgen. Dat houdt in dat ik het vandaag MOET afmaken want morgen ben ik elders en kan er niets aan doen. Alleen kan ik nu niet bezien of ik er vandaag nog wel aan toe kom om het af te ronden. Als ik er vandaag wat aan doen en wederom tussentijds opsla dan zou de datum naar maandag moeten gaan en dan kan ik het ook afronden. Nu dus niet meer en ben ik het ingetypte kwijt DUBBEL WERK dus.

  Dat geldt trouwens ook voor de einddatum van tussentijds opslaan : wordt die niet aangepast aan het tijdstip van opnieuw opslaan?? Zo neen dan is dat ook een onwerkbare situatie. """"""

   

  gr

  Bert

 • Jan Frijters

  Jan Frijters

  Mijn reactie komt vijf maanden na het plaatsen van het bericht van Bert.

  Dat komt omdat ik pas ben begonnen met het invoeren van de scans van dit project - na veel bevolkingsregisterdocumenten van een ander project te hebben ingevoerd.

  Dit werk is wel even anders ... veel meer puzzelen op veel meer tekst. Dat lukt me (nog) niet in één sessie. Daarom zou ik ook graag willen dat na het "tussentijds opslaan"de datum tot wanneer je verder kunt, telkens wordt verschoven. Mij is nu ook overkomen dat mijn werk verloren is gegaan en dat vind ik erg vervelend.

  Groet van

  Jan