Notaris van toen zoekt transcribent van nu

De notariële archieven van Regionaal Archief Tilburg zijn gescand. Help je mee om deze enorme bron aan informatie uit twaalf gemeenten beter vindbaar te maken?

Stand van zaken

 • 20.770 scans
 • 192 deelnemers

 • 9.401
  • 24.4% Onbruikbaar
  • 45.3% Ingevoerd
  • 45.3% Gecontroleerd
  Ingevoerd 69.7%
 • 9.399
  • 24.4% Onbruikbaar
  • 45.3% Ingevoerd
  • 45.3% Gecontroleerd
  Gecontroleerd 69.6%
Meedoen aan dit project
Bart Dinnissen

Bart Dinnissen

Pagina niet gevonden

Dag!  Na een klik op [invoer] krijg ik het onderstaande. Hoe kan ik dit het beste oplossen?

Alvast dank,

Bart

 

 

Fout in de applicatie

No images found for scanid 10758

 

 • Helena

  Helena

  Dag Bart, -   Een vraagje voor de techneuten... ;-) 

  Ben geen techneut, maar kan het soms zijn dat je langer dan de gegeven tijd met die scan bezig geweest bent en/of langere tijd de pagina open hebt laten staan zonder tussendoor opgeslagen te hebben?  Dat...helaas inmiddels de tijd verstreken was en je daardoor toch alles kwijtgeraakt bent? 

  Wanneer ik mijn aandacht tussendoor aan andere zaken moet geven dan heb ik er wel een gewoonte van gemaakt om tussentijds op te slaan.  Kom dan niet voor verrassingen [ alles kwijt]  te staan wanneer ik mijn werk even later weer op kan pakken.  

  Ben benieuwd of men een oplossing weet voor deze fout in de applicatie.  Hopelijk ben je niet al je werk kwijt geraakt.   Zou jammer zijn.  - Gr. - Helena

 • Bart Dinnissen

  Bart Dinnissen

  Laatst bijgewerkt op: 

  Dag Helena,

  Het kan best zijn dat ik een bewaarde pagina niet op tijd hervat heb, ik sla ze inderdaad vaak op en ga er de volgende dag mee verder. In elk geval heb ik ruim een maand niet ingelogd, en wilde nu weer eens wat gaan invoeren (want vakantie). Ik vind het wel opmerkelijk dat er dan niet een andere pagina aangeboden wordt, of automatisch een cache geleegd of iets dergelijks.

  Voorkeuren wijzigen helpt ook niet. Ik ga nu eens proberen of ik weer kan invoeren als ik me afmeld en weer aanmeld voor dit project.

  Welbedankt voor je reactie!

  Groet,

  Bart

  edit: afmelden en opnieuw aanmelden geeft dezelfde foutmelding

 • Helena

  Helena

  Tja, dan schiet het ook niet op ;-)  Jammer dat je niet verder kunt juist nu je mogelijk meer tijd hebt (vakantie).   Kan het soms zijn dat inmiddels de scans van je keuze 'op' zijn en de laatste die aan jou was toebedeeld - tijdens de maand 'rust' - inmiddels door een ander verwerkt zijn?   Al geprobeerd om het vinkje weg te halen bij die ene plaats..?    Vind het ook vreemd. 

  Hopelijk weten de projectleiders het antwoord?

  Of.... ->  Zie onder 'Help'

  "Heeft u nog steeds het antwoord op uw vraag  niet gevonden of heeft u een andere vraag?  Stuur deze dan naar info@velehanden.nl   Uw vraag wordt binnen drie werkdagen behandeld."  

   

 • Bart Dinnissen

  Bart Dinnissen

  Het probleem is uit zichzelf opgelost of door een handig iemand rechtgezet (waarvoor dank!).

  Ik kan weer verder :)

 • Helena

  Helena

  Goed te lezen dat je weer verder kunt. 

  Had in weekend zelf ook een mailtje naar de help desk gestuurd en hen geattenteerd op deze vraag.  Kreeg daar maandagmorgen vroeg al een reactie op met daarin:

  '.... Wanneer scans na een bepaalde tijd niet ingevoerd zijn gaan ze automatisch "terug" naar VeleHanden. Dit is in te stellen per project. Dit omdat bij afronding van een project anders nog maanden ergens een scan kan blijven hangen. Het probleem met de melding daarvoor is bij ons bekend en zal ergens later dit jaar ingebouwd worden (is de planning). Dit is een doorontwikkeling. 
  Vragen kunnen het best gesteld worden aan de projectleiding (zoals u al aangeeft op het forum). Zij kunnen vaak het overgrote deel van de vragen beantwoorden. Zo niet, dan melden zij zich bij ons. Hopelijk komt het niet al te vaak voor, want het is zonde van al het werk....'

  Ze zullen dit wel aangepakt hebben ;-) zodat jij weer verder kunt, Bart.  

  Ikzelf neem even wat gas terug (vakantie) ...    Gr., - Helena